Qigong og Helingsprocesser

Al Qigong arbejder gennem nærværende bevægelser med kroppens energi-ressourcer.

I Tao Qigong Heling arbejdes  med energi-ressourcerne efter den Taoistiske Vandmetode indenfor den Indre Qigong - Nei Gong. Nei Gong har bl.a. sit afsæt i den tidlige shamanistiske Dao Yin Metode.     

Alle Tao Qigongs bevægelser er kendetegnende ved cirklende, spiralprægede og yndefulde bevægebaner, som følger  Taoistisk Vandmetode Qigong.

I vandmetoden siger man at sundhed opnås, når man træner nænsomt og ikke-forcerende indefra kroppens centrum. Der arbejdes ikke med overflade-meridianer, men med nerveplexus, kropsled, polaritet, fokus, forankring og vægtskifte.        

Bevægelserne udføres oftest stående, men der arbejdes også med siddende meditative øvelser som inkluderer åndedrættet, samt med liggende øvelser for de dybere muskler i torsoen.     

Dit overblik - Tre niveauer

Tao Qigong tilbydes på tre niveauer:

A. Basis Qigong i foreningen.

* Sæsontræning

* Workshop, som er en intro til Basis

* Emnedag, hvor Basis trænes grundigere.

Du modtager undervisning og praktiserer Basis Qigong for at vedligeholde din fysiske og psykiske Qi`s balance, så du kan yde noget i hverdagen.

Basis Qigong holder dine Qi-depoter vedlige. Det er ”rugbrød til motoren”


B. Fordybelsesgrupper med Qigong.

Hjerte-seminar

Tao Medicin Heling

Du modtager undervisning og praktiserer Fordybelses Qigong for at nære sjælen. Hjerte-seminar nærer kærlighedskraften og dermed direkte sjælen. Tao Medicin Heling understøtter kærlighedskraften og dermed indirekte sjælen.

Fordybelses Qigong er åndelig pleje. Det er ”kage fra det store bageri”

 

C. Individuel Dao Yin Gong med U-turn.

Individuel Dao Yin Gong Guiding forløser sjælen, kroppen og sindet, når den sidder fast i noget.

For at modtage en Guiding behøver du intet at kende til Qigong i forvejen.


Alle der vil være medformidlere af Tao Qigong Heling tager uddannelsen Basis Dao Yin Gong   

   

          

       

Træningen - oplevet af den trænende selv

 
  • Jeg ved det jo godt, men alligevel bliver jeg forbavset over, hvor forløsende det er at stå her og blive guidet langsom igennem øvelserne. Så kan jeg igen huske, at det er vigtigt, at jeg tager mig selv alvorligt, og jeg kan igen mærke, hvordan det lader sig gøre at være til stede med mig selv i min krop.

  • Hvor kan jeg undre mig over, hvor meget jeg bliver ved med at lære om mig selv i Qigong. Alle de små muskler jeg har og alle de indre rum og bevægelser, der kommer til syne - også psykisk. Især når jeg bliver mindet om at arbejde langsomt ud fra principperne.

  • Jeg har haft særlig brug for at få et nyt syn på mine private udfordringer i denne tid, og det er bare sådan en gave at stå her med sig selv og opdage, at jeg pludselig bliver bedre til at rumme det, der for tiden fylder meget i mit sind. Jeg kommer ligesom ind i et rum, hvor jeg opdager, at jeg er langt mere end denne lille hverdagsbevidsthed.

  • Qigong lever i min krop og jeg opdager, at lige så blid og nærende den kan være, lige så stålfast og heftig kan den være. Vi har brug for vågen stærk energi - når noget synes at tappe af vore kræfter eller vi har placeret os forkert i noget. Denne indre pondus ligger også i Qigong.

 

     

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.06 | 07:35

Jonnah her: Jeg bor i Hobro.

...
06.06 | 10:19

Hvor i verden bor du? Kan ikke se det på din side. Mvh Anne

...
22.09 | 13:25
Fordybelsesgrupper har modtaget 5
19.09 | 16:20
Tao Qigong Heling har modtaget 27
Du kan lide denne side