Qigong på flere niveauer

Du kan praktisere Qigong på mange måder.

I Tao Qigong Heling træner du ikke kun din fysiske side, men også din psykiske/sjælelige side.

Min praksis og undervisning i Qigong handler derfor også om selvudvikling og behandling af forskellige former for udfordringer i livet.

 

Tao Qigong Heling hviler på energetiske helingsmetoder, hvor blid forløsning af energi indefra kroppens centrum er en central del af arbejdet.

Jeg har fundet – og finder stadig – inspiration og vejledning til mit helingsarbejde i forskellige grene af Vandmetode Qigong og tidlig shamanistiske Dao Yin metode, - men også i østlige kilder som I Ching og Tao Te Ching, samt i vestlige esoteriske energi-arbejde, som det f.eks. er beskrevet i Bob Moore`s meditationer/energiarbejde og i Avanceret Kinesiologi.

I min træning med energi dedikerer jeg mig til at forene disse østlige og vestlige metoder til en integreret energi-bevægelses-metode, – en metode som hele tiden udvikler sig, og som jeg finder tilgodeser den helhedssøgende impuls i mennesket.

Det er et arbejde, som jeg med glæde har været involveret i de sidste 20 år. Og det er mit håb med metoden at være en bidrager til, at det bedste i forskellige verdener forenes og anvendes som udviklings-værktøj af mennesker, der søger sig selv.

Jeg er fortaler for holdbare metoder.

Metodeholdbarhed betyder for mig, at der tilbydes et stykke energi-arbejde, hvis virkning er selverfaret og gennemprøvet igennem gentagen dedikeret træning, – et stykke arbejde som gennem tid er blevet defineret og beskrevet, og som giver mening og skaber tydelighed, selvstændighed/selvtillid hos dem, der udøver det.

Desuden er jeg fortaler for enkelthed. Jo enklere du kan gøre tingene med dybden i behold, jo større chance er der for, at du har en metode du husker, og som er let at integrere og forstå med hjertet.

Jeg ser mig selv som inspirator for, at kroppen er i bevægelse i situationer, hvor du imødegår udfordringer og tilegner dig dybere visdom. Jeg har altid løst livets udfordringer bedst, når jeg har været i bevægelse, i positur. Det er derfor, Qigong valgte mig.

 

 

Du kan læse om mine træninger/praksis på følgende sider.

Alle træninger/praksis på nær uddannelsen foregår løbende - det vil sige, at du kan tilmelde dig, når du har lyst og energi. 

Træningen foregår enten i Hobro eller hvor vi pt. har træning i Himmerland - eller du kan bestille mig til at komme ud i dit netværk.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.06 | 07:35

Jonnah her: Jeg bor i Hobro.

...
06.06 | 10:19

Hvor i verden bor du? Kan ikke se det på din side. Mvh Anne

...
22.09 | 13:25
Fordybelsesgrupper har modtaget 5
19.09 | 16:20
Tao Qigong Heling har modtaget 27
Du kan lide denne side