Selvudvikling og fordybelse i grupper

Grupperne er for dig, der har prøvet at arbejde lidt med energi i forvejen, og som gerne vil lære mere om energi-arbejde og opnå større indsigt i dig selv.

I grupperne går vi dybere ind i selve den taoistiske helings- og selvudviklingsmetode.

Ved at deltage i en fast gruppe, kommer du til at arbejde kontinuerligt med tingene og du har gruppens følgeskab på vejen.

Grupperne mødes i Hobro.


Hjerte Qigong

(hver tredje måned - lørdag fra kl 10 - 17)

"Der er ingen anden evne du kan besidde, som vil være dig til gavn, hvis du ikke har hjertekraft. Hjertekraft modvirker al anden stoltheds kraft. Hjertekraft får du, når du træner dig selv i at åbne hjertet og opdage, at du har hele menneskeheden boende der”

 

Indhold: Enkle dybtvirkende meditationer. Forskellige former for "Qigong for Hjertets kraft". Samtale og erfaringsudveksling med hinanden. Gennem dette arbejde, vil vi få en klarere fornemmelse af, hvad hjertekraft betyder for os hver især, og hvordan vi åbner hjertet for al kreativt liv i vores krop.

Rekvirer Hjerte-flyer: jonnah.qi@mail.dk

   

Tao Medicin Heling

(en gang i måneden - fredag fra kl. 15 - 18)

"Lad krop vende tilbage til krop, lad sind vende tilbage til sind, lad væsen vende tilbage til væsen, lad åndedræt vende tilbage til åndedræt, lad alle ting vende tilbage til dem selv - al anstrengelse ender, vågenhed opstår som blå himmel"

 

Indhold: Fem-element Qigong, som arbejder intensivt med krop og psyke. Øvelserne er tilknyttet de fem taoistiske elementer – eller mere korrekt: de fem taoistiske forvandlinger. Til hvert element er knyttet både en fysisk og en følelsesmæssig tilstand. Der indledes med Qigong selv-massage og der indgår Meditationer og Urte-essenser.

Rekvirer Tao Medicin-flyer: jonnah.qi@mail.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.06 | 07:35

Jonnah her: Jeg bor i Hobro.

...
06.06 | 10:19

Hvor i verden bor du? Kan ikke se det på din side. Mvh Anne

...
22.09 | 13:25
Fordybelsesgrupper har modtaget 5
19.09 | 16:20
Tao Qigong Heling har modtaget 27
Du kan lide denne side